A Review Of su tesisatçısı

Wiki Article

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıf noktalar belirlenmelidir.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Dinleme: Susuz bir ortamda sessizliği dinleyin. Su sızıntısı olan bir noktadan gelen hafif bir sızıntı sesi duyabilirsiniz. Duvarların ve zeminin yakınında hafif bir su sesi varsa, su kaçağı olabilir.

Banyo su kaçağı tespiti için kullanılan yöntemlerden biri de gelişmiş dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar da kaçakların nokta atışı olarak tespit edilmesini ve yerlerinin kısa sürede bulunmasını sağlar.

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son su kaçağı tespit derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr Usta ekibi her an yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın su kaçağı tespiti bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay su tesisatçısı gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan lawnım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, ordinary ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çok fazla bir şey ne yazık ki su kaçağı tespit yoktur.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Ayrıca, akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde kullanılan bir diğer yöntemdir. Bu cihazlar, suyun borular içerisindeki sesini algılayarak sızıntının olduğu su kaçak tespiti noktayı bulmayı sağlar.

Report this wiki page